برداشت زردآلو در شاهرود با پیشبینی کاهش ۵۰ درصدی آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با بیان اینکه برداشت زردآلو در این شهرستان آغاز شد، گفت: تولید این میوه با توجه به سرمازدگی و خسارت تگرگ با کاهش ۵۰ درصدی نسبت به سال گذشته پیشبینی میشود.
حمید آقابیکی روز شنبه به رسانهها اظهار کرد: امسال به دلیل سرمازدگی، طوفان و بارش تگرگ، نیمی از تولید محصول زردآلوی شهرستان شاهرود از بین رفت.
وی با اشاره به اینکه شهرستان شاهرود ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار باغ زردآلو دارد، ادامه داد: از مجموع باغهای زیر کشت این محصول پنج هزار و ۲۰۰ هکتار بارور است.
وی میانگین برداشت زردآلو از هر هکتار را ۱۲ تن اعلام کرد و گفت: برداشت ۳۱ هزار تن زردآلو از باغهای شاهرود پیشبینی میشود.
این مسوول ابراز کرد: مهمترین ارقام زردآلو شاهرود از نوع قوامی، رجبعلی، جهانگیری، خیبهای، غیاثی، نصیری، منوچهری، حاج محمدی و کبرایی است.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با بیان اینکه برداشت زردآلو در این شهرستان تا اواخر مردادماه ادامه دارد، اظهار کرد: ۷۰ درصد زردآلوی تولیدشده شاهرود به صورت تازهخوری و باقی آن در صنایع تبدیلی به صورت خشکبار استفاده میشود.
شهرستان شاهرود در شرق استان سمنان دارای ۳۰ هزار هکتار زمینهای کشاورزی است که از این میزان ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار آن باغ میباشد.
۱۹۸ هزار هکتار از وسعت زمینهای استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل میدهد که از این وسعت ۵۴ هزار هکتار باغ، ۱۱۰ هزار هکتار زراعت و بقیه در مرحله آیش است و حدود ۴۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0