تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
کد خبر : 2893

محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان (شاهرود) مطرح کرد:

افزایش كیفیت انگور تولیدی با مدیریت صحیح تنش‌های محیطی

افزایش كیفیت انگور تولیدی با مدیریت صحیح تنش‌های محیطی

محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) در کارگاه آموزشی روش‌های بهبود کیفیت انگور در جمع بهره‌برداران انگور شاهرود بر مدیریت صحیح تنش‌های محیطی از جمله خشکی، گرما، سرما و عناصر غذایی در جهت افزایش کیفیت انگور تولیدی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار وقایع شاهوار و به نقل از روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزشی که در سال جلسات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی شاهرود برگزار شد، حسین ابراهیمی، محقق مرکز گفت: متأسفانه در مناطق مختلف کشور بدون درنظرگرفتن شرایط محیطی از فرمول مشخصی برای تغذیه انگور استفاده می‌شود.

 وی با بیان این که نیاز کودی و آبی باغات انگور در مناطق مختلف کشور با هم تفاوت‌های زیادی دارد، افزود: خاک و حتی آلاینده‌های هوا هم موجب تنش‌هایی در درختان انگور می‌شوند.

 ابراهیمی ادامه داد: با اصلاح اصولی و به‌موقع خاک بسیاری از نیازهای گیاه برطرف می‌شود.

 این محقق مرکز سپس در مورد ارقام مختلف انگور و راه‌های افزایش کیفیت محصول تولیدی توضیحات لازم را به فراگیران ارائه کرد.

 وی گفت: بهره‌برداران انگور در جهت رفع مشکلات باغات به‌جای مراجعه مستقیم به فروشندگان کود و سم بایستی به کارشناسان جهادکشاورزی و محققان مراکز تحقیقات کشاورزی مراجعه کنند.

?????????????

Lavc58.54.100

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات