تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
کد خبر : 3774

شبیه‌ ساز رانندگی در شاهرود به مرحله اجرا درآمد

شبیه‌ ساز رانندگی در شاهرود به مرحله اجرا درآمد

«شبیه ساز رانندگی» با هدف تغییر و اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان پرخطر، ارتقای ایمنی و کاهش حوادث رانندگی شهری و جاده ای در شاهرود طراحی و ساخته شد و به مرحله اجرا درآمد. به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، دستگاه شبیه ساز رانندگی(سیمیلاتور) امکان آموزش و فراگیری مهارت های متنوعی را از سطح

«شبیه ساز رانندگی» با هدف تغییر و اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان پرخطر، ارتقای ایمنی و کاهش حوادث رانندگی شهری و جاده ای در شاهرود طراحی و ساخته شد و به مرحله اجرا درآمد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، دستگاه شبیه ساز رانندگی(سیمیلاتور) امکان آموزش و فراگیری مهارت های متنوعی را از سطح ساده تا پیشرفته برای کاربر فراهم می کند.

این دستگاه امکان اصلاح روند آموزش رانندگی و بررسی صلاحیت اخذ گواهینامه را برای افراد فراهم می کند.

استفاده از این دستگاه در آموزشگاه های رانندگی به نوعی باعث ایجاد تحول در آموزش می شود و با سنجش واقعی توانایی افراد در رانندگی، تا حدود قابل توجهی از بروز تصادف ها به دلیل نداشتن مهارت کافی رانندگان جلوگیری می کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روز چهارشنبه در حاشیه نشست تخصصی مشترک ارزیابی طرح شبیه ساز رانندگی با حضور اعضای کمیسیون ایمنی راه های کشور، پلیس راهور، مدیران دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، اورژانس و مسوولان دستگاه های اجرایی در سالن مجازی این دانشگاه، به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این نشست با هدف تقویت همکاری بین بخشی و کاهش جدی حوادث ترافیکی در شهرهای شاهرود و میامی و محورهای مواصلاتی بین این ۲ شهرستان با توجه به تردد سالانه بیش از ۲۰ میلیون مسافر و زائر امام هشتم(ع) برگزار شد.

محمدحسن امامیان با اشاره به اجرای طرح مطالعاتی در این زمینه طی ۲سال گذشته توسط دانشگاه علوم پزشکی، ابراز کرد: این طرح با معرفی ۱۶۷ راننده پرخطر از سوی پلیس راهور به مرکز شبیه ساز در سال گذشته به مرحله اجرا رسید.

وی با اشاره به بررسی بازخورد این طرح در یکسال بعد، افزود: براساس گزارش پلیس از ۱۶۷ راننده شرکت کننده در این طرح مطالعاتی فقط سه مورد تخلف رانندگی طی یکسال در سامانه پلیس راهور ثبت شد که کاهش معنادار در رفتار رانندگی را نشان می دهد.

امامیان این مداخله را بسیار موثر دانست و افزود: این برنامه باید با حمایت مسوولان تقویت شود و شرایطی را ایجاد کرد تا با تغییر رفتار رانندگان حادثه های ترافیکی به حداقل ممکن برسد.

معرفی رانندگان پرخطر به مرکز شبیه ساز از ابتدای سال ۱۴۰۴

وی با اشاره به اینکه تعیین تاثیر مداخلات روانشناسی و آموزش ایمنی بر رانندگی رانندگان پرخطر از دیگر اهداف اجرای این طرح است، ابراز کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ اشخاصی که دچار تخلفات رانندگی متعددی شوند، برای آموزش بهتر رانندگی و تقویت مهارت ها به این مرکز شبیه ساز معرفی می شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: شبیه سازی رانندگی قسمتی از این برنامه است و مداخلاتی دیگری در حوزه آموزش با کمک آموزش و پرورش، رسانه ها و کسانی که می توانند آموزش های مربوطه را به عموم مردم اطلاع رسانی کنند، در دستور کار قرار دارد که در نهایت تمام این اقدام ها می تواند به تغییر رفتار رانندگی و کاهش حادثه های ترافیکی منجر شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات