تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
کد خبر : 6407

گاوداری صنعتی در شاهرودو افزایش تولید گوشت و شیر تا کاهش هزینه‌ها

گاوداری صنعتی در شاهرودو افزایش تولید گوشت و شیر تا کاهش هزینه‌ها

شاهرود – گاوداری صنعتی روشی از پرورش و نگهداری دام است که افزایش تولید فرآورده‌های گوشتی، شیر و کاهش هزینه‌های تولید را به همراه دارد.

ایرنا_گاوداری صنعتی روشی برای پرورش و نگهداری دام سنگین با برنامه‌ریزی و کنترل محسوب می‌شود که با اجرای آن افزایش حداکثری محصولات دامی را به دنبال دارد.

در این روش، با رعایت اصول فنی و مدرن پرواربندی، بهداشت و تغذیه صحیح، دام‌هایی با نژاد برتر تولید می‌شوند و نتیجه آن افزایش تولید فرآورده‌های گوشتی، شیر و کاهش هزینه‌های تولید است.

تولید بیش از ۹۴ هزار تن شیر در شاهرود

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بیش از ۲۰ هزار گاو صنعتی و ۱۱ هزار گاو دورگه در این شهرستان پرورش می‌یابد.

حمید آقابیکی از تولید سالانه بیش از ۲ هزار و ۸۱۷ تن گوشت در شاهرود خبر داد و گفت: ۹۴ هزار و ۲۳۰ تن شیر معادل ۵۰ درصد سهم استان سمنان در این شهرستان تولید می‌شود.

وی به میزان اشتغال ایجاده شده در گاوداری‌های صنعتی شاهرود اشاره کرد و افزود: در این شهرستان ۵۸۰ اشتغال مستقیم و یک‌هزار و ۲۰۰ اشتغال غیرمستقیم در گاوداری‌های صنعتی ایجاد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود ابراز کرد: به نظر کارشناسان فواید شیر گاو، کمک به کاهش وزن، ساختن استخوان‌ها و دندان‌های قوی و سالم، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش چربی بدن، محافظت از قلب و از بین بردن التهاب است و همچنین به تحریک رشد در بدن کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه گوشت گاو، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، اضافه کرد: گوشت گاو از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند، توده عضلانی را افزایش می‌دهد و منبع مهم و سرشار از انرژی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات