تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۷
کد خبر : 6513

۸۰ درصد گوشت شتر استان سمنان در شاهرود تولید می‌شود

۸۰ درصد گوشت شتر استان سمنان در شاهرود تولید می‌شود

شاهرود- رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود این شهرستان را دارای ظرفیت مطلوب برای پرورش شتر برشمرد و گفت: ۸۰ درصد گوشت شتر استان سمنان در شاهرود تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید آقا بیکی ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود بابیان اینکه این شهرستان ظرفیت مطلوبی در پرورش شتر به لحاظ بیابان‌های جنوب آن دارد، ابراز داشت: بیشترین تعداد شتر نیز در این شهرستان واقع شده است.

وی افزود: طبق آخرین سرشماری انجام گرفته سال گذشته دو هزار و ۵۹۰ نفر شتر پرواری و شش هزار و ۴۰۰ نفر شتر داشتنی در این شهرستان آمارگیری شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود بابیان اینکه ۴۸۲ تن گوشت شتر سالانه در این شهرستان تولید می‌شود، ابراز داشت: ۸۰ درصد گوشت شتر تولیدی استان سمنان نیز در شاهرود است.

آقا بی کی در ادامه تصریح کرد: شتر داری در شهرستان شاهرود برای ۴۰۰ نفر مستقیم و ۶۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

وی افزود: به لحاظ شیر شتر نیز وضعیت مطلوب است و مصرف آن به لحاظ مواد مغذی بسیار توصیه می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات